Neem je vrienden in de maling

Pizza
vb: Start
Er zijn 18 pizza's telefonisch besteld. De pizzaria heeft een probleem met deze bestelling, daar de kok zojuist het topje van zijn ringvinger heeft gesneden. Daar dit stukje "vlees" kwijt is, kunnen de pizza's met "vlees" wel eens op zich laten wachten.
vieze stalker
vb: Start
Eng hoor zo'n kerel die al vier jaar lang foto's van je loopt te maken en voor je deur heeft geslapen. Maar hij vertelt het je vrouwelijke slachtoffer zelf. Brrr je moet er toch niet aan denken wat hij met die foto's doet ...en misschien met je slachtoffer want hij wil haar heel graag ontmoeten.
Penis
vb: Start
Iemand heeft blijkbaar doorgegeven dat jouw slachtoffer in bezit is van een klein gereedschapje. Een welwillende arts belt op voor een vrijblijvende afspraak voor een penisvergroting.
Energiebedrijf
vb: Start
De man van het energiebedrijf wordt er doodziek van dat hij elke keer mensen als jouw slachtoffer moet bellen om de rekening te betalen. Nou ja..dan maar eerst de boel afsluiten...VANDAAG!
Canceling
vb: Start
Het geboekte kerstarrangement wordt zonder pardon geannuleerd wegens een dreigend faillissement. Het bedrijf staat al onder curatele...
Vriend van vader
vb: Start
Hier zit je slachtoffer echt niet op te wachten. Een oude vriend van zijn vader komt binnen enkele minuten aan om eens even lekker te praten over vroeger.
rijkspolitie
vb: Start
Goh..wist jouw slachtoffer echt niet dat er nog een behoorlijk bedrag openstond aan bekeuringen van die rot Flitspaal die hij drie keer te hard voorbij is geflitst. Ach.. de rijkspolitie maakt dat wel duidelijk.
Kozijn uitbreken
vb: Start
Een behulpzame buurman belt jouw slachtoffer op dat ze zijn kozijn aan het uitbreken zijn. Hij vertrouwd het niet helemaal,....Had jouw slachtoffer dan geen nieuw kozijn besteld of zijn ze gewoon aan het inbreken?
Ballen
vb: Start
Oudere man belt slachtoffer op voor de stichting "bejaarden zonder ballen". Of je slachtoffer toevallig nog wat ballen over heeft, hij komt ze zelf wel ophalen.
Energiemaatschappij
vb: Start
Wordt je ook zo gek van al die energiemaatschappijen die je bellen om je als klant te krijgen? Deze maakt het helemaal bont, Volgens hen is je slachtoffer al klant geworden. De ongeinteresseerde telefonist kan daar eigenlijk weinig aan doen.