Verstuur een prank call

Illegaal vuil gestort
vb: Start
De milieupolitie belt behoorlijk pissig je slachtoffer op, waarom hij zijn troep niet gewoon in de kliko dondert. Het is ook wel lastig om te ontkennen als blijkt dat er papieren tussen zitten met de naam en adresgegevens van jouw slachtoffer.
Huur
vb: Start
De woningbouwvereniging belt op dat de huur maar liefst 50% gaat stijgen i.v.m. de grote vraag naar huurwoningen
Herexamen
vb: Start
Wat een ramp. Denk je lekker op vakantie te gaan. Moet je Herexamen doen omdat de antwoorden al op internet stonden, dus je zou met voorkennis je examen gemaakt kunnen hebben. Jammer...maar het moet echt over van de wet!
Water
vb: Start
Alleen leuk als je slachtoffer een onderbuurman heeft. Deze belt namelijk op dat hij stevige lekkage heeft en dat dit toch echt van boven komt.
Boktorretjes
vb: Start
Best geinige beestjes die torretjes. Behalve als de bakker jouw slachtoffer belt dat zij wellicht in haar of zijn brood zitten door een foute bedorven levering. Nog leuker als hij of zij er al van heeft gegeten. Bleeehh...
klein kind
vb: Start
Het slachtoffer wordt opgebeld door kleine Jeffrey. Huilend en snikkend vraagt Jeffrey het slachtoffer waar zijn mama is.... en vertelt hij dat ie ook in z'n broek gepoept heeft!!
Hoer niet betaald
vb: Start
Neem je vriendin in de maling of de vriendin of echtgenote van een ander. Een pooier belt op dat het bezoekje van laatst niet is betaald, en hij heeft ook nog zijn telefoon laten liggen...
Ballen
vb: Start
Oudere man belt slachtoffer op voor de stichting "bejaarden zonder ballen". Of je slachtoffer toevallig nog wat ballen over heeft, hij komt ze zelf wel ophalen.
open riool
vb: Start
Ja sorry het vloertje van het toilet moet er uit..dat komt omdat het slachtoffer elke keer maandverband of zo door het toilet spoelt. De rioolreinigers staan al buiten de straat open te breken... of u effe thuiskomt want ze kunnen niet verder, want de verstopping zit onder uw huis..
Achtergevel
vb: Start
De wijk wordt gerenoveerd. Het slopersbedrijf gaat in opdracht van de Gemeente alle achtergevels te verwijderen. Ook de achtergevel van jouw slachtoffer! In verband met de weersomstandigheden worden de achtergevels morgen verwijderd....