Verstuur een prank call

Dochter
vb: Start
Heeft jouw slachtoffer een nieuw vriendinnetje? Mooi..haar vader belt hem even op dat hij wel heeeel voorzichtig met haar om moet gaan en anders...och ga er maar van uit dat hij anders voorlopig even een paar jaartjes moet revalideren
vieze stalker
vb: Start
Eng hoor zo'n kerel die al vier jaar lang foto's van je loopt te maken en voor je deur heeft geslapen. Maar hij vertelt het je vrouwelijke slachtoffer zelf. Brrr je moet er toch niet aan denken wat hij met die foto's doet ...en misschien met je slachtoffer want hij wil haar heel graag ontmoeten.
Stripper
vb: Start
Big Dick Alain de stripper belt jouw slachtoffer op die op dat moment jarig is of een feestje geeft. Hij is vlak in de buurt maar kan het adres niet vinden..of ... ja..toch wel Sorry Hij komt er aan!!
Blind date nerd
vb: Start
Een leuke man belt jouw vrouwelijke vrijgezelle slachtoffer op voor een afspraak. In de loop van het gesprek wordt steeds meer duidelijk dat het een onvervalste NERD betreft. Hoe wimpelt zij dit af ??
postorder
vb: Start
Heeft het slachtoffer een goed contact met de buren.?...dan is dit een leuke..of juist niet..er is namelijk een pakketje met pikante artikelen verkeerd bezorgd met de naam van het slachtoffer bij die buurtjes. Een misverstand natuurlijk, maar leg dat de buren maar eens uit als ze met een zweepje en een dildo voor de deur staan.
marktonderzoek
vb: Start
Meewerken aan een kort marktonderzoek, Ja tuurlijk... alleen worden de vragen steeds intiemer en staat het slachtoffer uiteindelijk letterlijk voor L...
Zaaddonor
vb: Start
Kitty heeft het slachtoffer een aantal keren in de kroeg gezien en wil graag dat het slachtoffer zaaddonor wordt. Volgens Kitty heeft het slachtoffer het perfecte figuur en de juiste kwaliteiten om de vader van haar kind te worden. Kitty vraagt het slachtoffer om een avondje haar vriend te vervangen!
Penis
vb: Start
Iemand heeft blijkbaar doorgegeven dat jouw slachtoffer in bezit is van een klein gereedschapje. Een welwillende arts belt op voor een vrijblijvende afspraak voor een penisvergroting.
Naaktloper
vb: Start
De politie belt jouw slachtoffer dat er meerdere klachten binnen zijn gekomen dat hij vaak naakt voor het raam staat. Buren vinden dat niet leuk !!!
Manneman
vb: Start
Je slachtoffer wordt door een homo opgebeld met de vraag of hij nog eens een afspraakje wilt maken.