Prank calls

Skimmer
vb: Start
Politie belt jouw slachtoffer dat zijn hoofd op TV is verschenen als zijnde pinpasfraudeur. Er zijn al 6 meldingen binnen dat het jouw slachtoffer betreft. De keuze is om zelf naar het buro te komen of ze sturen een auto langs.
postorder
vb: Start
Heeft het slachtoffer een goed contact met de buren.?...dan is dit een leuke..of juist niet..er is namelijk een pakketje met pikante artikelen verkeerd bezorgd met de naam van het slachtoffer bij die buurtjes. Een misverstand natuurlijk, maar leg dat de buren maar eens uit als ze met een zweepje en een dildo voor de deur staan.
Kerstpakket
vb: Start
Warrige man belt slachtoffer met de mededeling dat de kerstpakketten verwisseld zijn. Graag even omruilen want hij heeft vermoedelijk een goedkoper pakket!!
Sollicitatiedatum
vb: Start
Leuk als je weet dat je slachtoffer binnenkort moet solliciteren. De gene waar mee het gesprek plaats zou vinden belt op waar hij/zij blijft.....Tja...laat nu maar zitten.
Wie belt wie (man)
vb: Start
Bij het opnemen van de telefoon door het slachtoffer blijkt het niet helemaal duidelijk te zijn wie er gebeld heeft. Er volgt een heel verwarrend gesprek over wie nou eigelijk wie gebeld heeft.
boze zakenman
vb: Start
Heeft het slachtoffer dan echt zo iets vreselijk stoms gedaan dat hij er voor wil zorgen dat hij zijn baan kwijt raakt en met advocaten enzo dreigt ? Deze zakenman zegt van wel en is erg kwaad. Zou kunnen...iedereen doet wel eens iets doms..
PVV bord
vb: Start
Slachtoffer wordt gebeld door mensen die een verkiezingsbord tegen de gevel van zijn/haar huis komen plaatsen. Het is een groot bord van de PVV en ze zijn er over een uurtje, want ze moeten plaatsen!
Water
vb: Start
Alleen leuk als je slachtoffer een onderbuurman heeft. Deze belt namelijk op dat hij stevige lekkage heeft en dat dit toch echt van boven komt.
Bomen vrij
vb: Start
Raar mannetje belt slachtoffer op dat hij de gekochte kerstboom vrij moet laten. Het is namelijk een heel bijzondere boom... net als het mannetje blijkt later!!
Bankpasje probleem
vb: Start
Er is een tweede pinpas uitgegeven op de naam van het slachtoffer, en je raadt het al... hier is natuurlijk ook al mee betaald! De gekochte producten stapelen zich op en de enige manier om dit terug te draaien is als het slachtoffer een speciale verzekering afsluit met terugwerkende kracht....