Prank calls

Oliebollenkraam
vb: Start
De oliebolleman belt je slachtoffer op om te bevestigen dat hij de kraam pal voor zijn deur komt zetten. Of hij ook wat stroom kan tappen....
Verboden gesprek
vb: Start
Je slachtoffer wordt door twee onbehouwen mannen gebeld, maar kunnen je slachtoffer niet horen. Dan ontstaat er een gesprek waar aardig wat groffe taal in naar voren komt.
Buurman WC
vb: Start
De buurman van nummer 15 belt jouw slachtoffer om te vragen of hij/zij even een stuk toiletpapier door het raam wil aangeven. Hij heeft namelijk net zitten poepen en zit zonder terwijl zijn huis vol visite zit!
Sportvereniging
vb: Start
Het slachtoffer wordt gebeld door van Belsen van de sportvereniging. Het is gebleken dat de andere leden van de sportvereniging jouw slachtoffer liever zien vertrekken. Iedereen heeft een bloedhekel aan jouw slachtoffer en men wil dat hij/zij zo snel mogelijk oppleurt.
Kerstballen vallen
vb: Start
Boze winkelier beschuldigd jouw slachtoffer van het laten vallen van 5 dozen met kerstballen.
vieze stalker
vb: Start
Eng hoor zo'n kerel die al vier jaar lang foto's van je loopt te maken en voor je deur heeft geslapen. Maar hij vertelt het je vrouwelijke slachtoffer zelf. Brrr je moet er toch niet aan denken wat hij met die foto's doet ...en misschien met je slachtoffer want hij wil haar heel graag ontmoeten.
Wilders
vb: Start
"We worden de grootste!" Dat is wat Geert W. zal vertellen tegen je slachtoffer, want die krijgt hij uiteindelijk aan de telefoon!
Pakket bij de buren
vb: Start
Jouw slachtoffer wordt gebeld met de mededeling dat de factuur nog niet is betaald van een duur apparaat. Het blijkt bij de buren te zijn afgeleverd, maar die hebben nooit iets gezegdÂ…..pijnlijk
Tankstation
vb: Start
Een boze beheerder van een tankstation belt jouw slachtoffer dat hij zijn gehaktstaaf niet heeft afgerekend. Alsnog even betalen graag...
Wie belt wie (man)
vb: Start
Bij het opnemen van de telefoon door het slachtoffer blijkt het niet helemaal duidelijk te zijn wie er gebeld heeft. Er volgt een heel verwarrend gesprek over wie nou eigelijk wie gebeld heeft.