Prank calls

Terrorist
vb: Start
De moderne terrorist gaat met zijn tijd mee. Mustafa probeert van afstand jouw slachtoffers via hun eigen telefoon op te blazen. Het eindigt in een grote knal! Hilarisch!
Vuurwerkopslag
vb: Start
De politie belt met de melding dat je slachtoffer morgen het huis uit moet ivm een ontruiming van een vuurwerkopslag bij de buurman.
Stripper
vb: Start
Big Dick Alain de stripper belt jouw slachtoffer op die op dat moment jarig is of een feestje geeft. Hij is vlak in de buurt maar kan het adres niet vinden..of ... ja..toch wel Sorry Hij komt er aan!!
Dildoman
vb: Start
Keurige meneer zegt tegen je vrouwelijke slachtoffer dat er gratis 10 nieuwe producten worden opgestuurd. Dit zijn echter dildo's blijkt later. De man kan zijn fantasie├źn niet bedwingen en blijkt een vieze rukker te zijn.
Gezakt 2
vb: Start
Kort en bondig laat een meneer weten dat jouw slachtoffer NET niet is geslaagd. Volgende keer beter dan maar he.
Verboden gesprek
vb: Start
Je slachtoffer wordt door twee onbehouwen mannen gebeld, maar kunnen je slachtoffer niet horen. Dan ontstaat er een gesprek waar aardig wat groffe taal in naar voren komt.
Scheidingspapieren
vb: Start
Een notaris belt op dat de scheidingspapieren klaar liggen....Wat ??? weet u daar niets van ???? Maar uw echtgenoot heeft toch echt......
Ghana
vb: Start
Jaag jouw slachtoffer op de kast. Er blijkt via zijn telefoon voor gigantische bedragen naar Ghana te worden gebeld. Uitzetten heeft geen zin, alleen een transfer update, maar wie weet wat dat is?
Tankstation
vb: Start
Een boze beheerder van een tankstation belt jouw slachtoffer dat hij zijn gehaktstaaf niet heeft afgerekend. Alsnog even betalen graag...
Politie
vb: Start
Jouw slachtoffer wordt door een buurman gebeld dat er een inval in zijn huis plaats vind. Op de achtergrond hoor je de commotie en de stormram. Zeker leuk als je weet dat je slachtoffer plantjes op zolder heeft of in bezit is van illegale spulletjes.