Prank calls

Witbrood
vb: Start
In het beslag van het brood wat jouw slachtoffer gekocht heeft, heeft een boze bakker zijn kwakkie geroerd. Geen nood, Breng de lege verpakking maar langs en ontvang gratis een nieuw brood.
IFOB
vb: Start
De schrik van alle ondernemers..de IFOB. Deze belt dat er een aantal zaken in het verleden niet zijn gegaan zoals het hoort. Tijd voor een controle en inbeslagname van de administratie..enne...zijn/haar computer
Kansarm
vb: Start
De gefopte heeft zich ingeschreven voor liefdadigheid. Hij krijgt de bevestiging dat met kerst een criminele kansarme jongere bij hem blijft logeren.
Nichtenbal
vb: Start
Een groep onvervalste nichten belt jouw slachtoffer waar hij nou blijft. Hij kán niet gemist worden op deze gay party!
Rekening verwisseld
vb: Start
De stagiaire van de bank heeft een aantal rekeningen verwisseld. De rekening van jouw slachtoffer is verwisseld met die van een notoire wanbetaler. De bank heeft hele rare suggesties met betrekking tot het oplossen van dit probleem.
Skimmer
vb: Start
Politie belt jouw slachtoffer dat zijn hoofd op TV is verschenen als zijnde pinpasfraudeur. Er zijn al 6 meldingen binnen dat het jouw slachtoffer betreft. De keuze is om zelf naar het buro te komen of ze sturen een auto langs.
Junk
vb: Start
Een Junk belt jouw slachtoffer op. Hij heeft nog een mooie mountainbike en een partijtje laptops voor weinig. Even kijken hoe jouw slachtoffer reageert.
Auto in brand
vb: Start
De brandweer belt het slachtoffer dat zijn auto in brand staat en de problemen stapelen zich op... Een explosief eind!
Crisis
vb: Start
De crisis gaat wel heel ver! Deze man vraagt jouw slachtoffer zich om te kleden tot sint om uit zijn naam te laten weten dat ze geen kadootjes krijgen dit jaar...
Visvergunning
vb: Start
Is vissen de lust en leven van jouw slachtoffer? Tja laat nou net iemand van de sportvisakte de vergunning intrekken omdat jouw slachtoffer op vissen vist waar hij niet op mag vissen. Tja nu vist ie buiten het net!